Resultaten voor coaching

 
coaching
 
NextStep coaching Waar je loopbaan en loopbaangeluk centraal staan.
Veerkracht in de natuur voor teams. Zelf coach worden. Leertraject coach in de natuur. Burn-out coach opleiding. HSP coach opleiding. Systemisch coach opleiding. Welzijn in organisaties. Mix Match groeipakket. Winnen aan veerkracht. Wat na je PhD? Bij NextStep coaching staat de loopbaan en het loopbaangeluk centraal.
Coaching tips 58 krachtige coaching-vaardigheden NLP 1 Kennisbank.
Klik hier om je te abonneren. Hoe kun je je coachingsvaardigheden verfijnen, zodat je nog effectiever bent in je coachingsgesprek? In dit artikel vind je extra coachingstools voor top-coaches, in de vorm van 58 coaching-tips met voorbeelden. Inhoud van deze pagina.: Coaching-tip 0 Stel een duidelijk doel dit is 80 procent.
Testing Coaching services.
Testing Coaching services. Bij Energy Lab begeleiden we sporters van verschillende niveaus via professionele testen, face to face en online coaching. Onze ervaren coaches staan voor je klaar in onze sportlabos in Paal, Gent, Leuven en Rotterdam. Start 2 Run conditietest.
Coaching en loopbaanbegeleiding in Gent Li Coaching.
Wil je aanmelden voor begeleiding met de loopbaancheque? Vul dan het contactformulier in op deze site. Op www.vind-een-coach.be/ of www.pygmalion2.be/nl/coaches vind je andere loopbaancoaches. Terug met plezier naar je werk? Jouw doel bereiken? Coaching bij uitstellen en/of ADHD. Get things done! Autisme en nood aan een bondgenoot die concreet en actiegericht werkt? Ik ben Li. Ik ben een professionele, degelijk opgeleide coach. Wat typeert me? Integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig. Ik werk ontzettend graag met mensen. Ik geef resultaatgerichte, praktische, no-nonsense coaching in Gent en Gentbrugge.
Coaching Vonk.
Samen met jou en je verantwoordelijke bepalen we de doelen voor het traject en spreken we af naar wie en hoe zal gerapporteerd worden. We stemmen af hoe onze contacten zullen verlopen. We zoeken samen wat werkt voor jou zodat jij kan schitteren in jouw organisatie. Wie zijn we en waar geloven we in? Wij doen wat we doen omdat we geloven dat medewerkers in een organisatie de kracht van een organisatie uitmaken. We zijn ervan overtuigd dat het welzijn van een organisatie verloopt via het welzijn van de medewerkers. We geloven in de mogelijkheden en talenten van elkeen. We werken met een team van coaches en stemmen onze aanpak op elkaar af. Door te werken met een team, garanderen we een vlotte en snelle opstart van de coaching. Naar gelang van de vraag van de klant stellen we één of meerdere coaches voor een opdracht voor. Ook de organisatie en de coachee krijgen inspraak bij de keuze van een coach.
Coaching Klasse.
Evaluatie onvoldoende en ontslag: wat zijn de regels? Vastbenoemden die ondermaats presteren? Een hervormd evaluatiesysteem vanaf september 2021 focust op coaching en ondersteuning. De nieuwe regels op een rijtje. Dit artikel behoort tot de reeks Onderwijs in coronatijd. Starters begeleiden op afstand: Laat ze verbondenheid voelen.
Coaching PRH.
Je bepaalt zelf hoe lang het proces voortgaat. Je kunt op elk moment een einde maken aan de coaching. Dit kan op eender welke manier, er is geen schriftelijke opzegging nodig. De prijs van een gesprek is afhankelijk van je inkomen.
Mental coaching van sporters SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Mental coaching van sporters. Atleten worden fysiek getraind en lichamelijk voorbereid op wedstrijden door een team van oa. voedingsdeskundigen, kinesisten, sportverzorgers, artsen en trainers. Deze zware fysieke trainingen en voorbereiding wegen niet alleen op het gestel van de sporter maar doorgaans ook op zijn mentale toestand. Steeds weer opnieuw trainen, steeds weer opnieuw grenzen verleggen, steeds weer opnieuw nieuwe doelen nastreven, dat weegt soms zwaar om sporters. Om gemotiveerd te blijven en om een positieve ingesteldheid te blijven behouden tijdens trainingen is de mentale begeleiding van atleten een must. Wat is mental coaching?
Welkom Delta Coaching.
Mijn eigen geschiedenis en opgebouwde ervaring heeft me gevormd tot een veelzijdige coach, gepassioneerd door groei, verandering en persoonlijk leiderschap. Coaching betekent voor mij het onzichtbare kenbaar te maken en het onbesprokene te benoemen, herstel te brengen in het systeem en ruimte te creëren voor wat moet zijn.
Momentum Coaching.
Als coach en als mens geeft het me een immense voldoening om mensen tot op de drempel te brengen van hun dromen en hen dan te zien wegvliegen op de vleugels van succes. HIERONDER ONTDEK JE DE 3 SOORTEN DROMEN DIE IK GRAAG HELP WAARMAKEN. personal coaching en loopbaancoaching.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Voor deze brede opleiding hebben we verschillende gespecialiseerde trainers. Serge Van Gampelaere. Hoofdtrainer Pro en Master blokken. Specialiteit: C-level coaching visie en misie duurzaam ondernemen. Specialiteit: KMO management loopbaancoaching motivatietrainer mental coaching. Sofie De Vos. Trainer Life en Open Mind Pro. Specialiteit: persoonlijke coaching visualisaties intuïtie. Jeroen Van Wijngaarden. Hoofdtrainer Gouda en in company. Specialiteit: in-company, defensie zorgsector onderwijs overheid multinationals. Assistent Integrale Basis en Pro. Specialiteit: life coaching HSP begeleiding loopbaancoach. Katleen Van Roye. Assistent Basis en Life. Specialiteit: budgetcoaching loopbaanbegeleiding burn-out lifecoach. Assistent Open Mind Coach. Specialiteit: energiewerk life coaching zingeving traumawerk. Trainer Business en in company. Specialiteit: HR KMO begeleiding middenkader gevoelens.
Coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan is het postgraduaat coaching, supervisie en teambegeleiding beslist iets voor jou. In twee jaar tijd stomen we je klaar tot personal coach. Je bent een teambegeleider, externe coach, supervisor, stagebegeleider En je begeleidt groepen of individuen in hun professionele loopbaan? Je hebt nog geen ervaring in het begeleiden van teams of individuen? Maar als nieuwe uitdaging kan dat wel tellen? Vraag aan je leidinggevende een mandaat om op de werkvloer aan de slag te gaan met een case. De begeleiding van een stagiaire, cliënt of team bijvoorbeeld.

Contacteer ons