Op zoek naar coaching?

 
coaching
 
De sales coach begeleidt uw verkopers met een persoonlijke aanpak.
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
Vind een coach.
Organisator of coach? Voorzie je activiteiten, dan kan je kiezen tussen een profiel als organisator of coach. Wij zetten de verschillen tussen de beide profielen even voor je uit. Ben je een coach die graag enkele cursussen op poten wil zetten?
Interessante informatie over Coaching onderwerpen.
Help jij iemand fitter worden, beter eten of geestelijk beter in zijn vel zitten? Persoonlijke coaching omvat vele gebieden. Kies één van de persoonlijke coaching opleidingen van NHA en zie hoe je mensen écht kunt helpen om meer te bereiken in hun leven. Lees verder
coaching
TOP-coaching CAW. select.
We zijn er voor jongeren tussen 18 en 30 jaar die zich na hun detentie willen vestigen in Antwerpen of één van haar districten. Zowel jongeren die nog in de gevangenis zitten als jongeren die al vrij zijn, kunnen bij ons terecht. Een overheersende verslavings- of psychiatrische problematiek kan een reden zijn om de coaching niet op te starten. Wat is ons doel? We vermijden dat jongeren na een detentie terugvallen in oude patronen en stimuleren hen postitief deel te nemen aan de samenleving. We coachen hen daarbij op een kracht- en netwerkgerichte manier. Hoe werken we? Bij elke aanmelding kijken we of we met de vraag aan de slag kunnen. Als dat zo is, plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin toetsen we de verwachtingen en motivatie. Daarna starten we het coachingstraject. Meer info
meetyourmind.be
Wettelijk kader Coaching - Coach Clinic.
Welke wettelijke bepalingen zijn er wel? Een coach is geen therapeut. Het is als coach verboden om geneeskundige of psychotherapeutische handelingen uit te voeren. Coaching kan dus nooit de rol van psychotherapeut of psycholoog vervangen. Alle coaches dienen zich strict te houden aan wat wel en wat niet mag.
vacature
Coaching voor leidinggevenden Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Coaching voor leidinggevenden. Ben je leidinggevende bij de Vlaamse overheid en zoek je extra ondersteuning? Dan kun je gratis beroep doen op een coach. Als leidinggevende kun je ookvia coaching gebruikmaken van het interne coachingaanbod voor extra ondersteuning. Een leiderschapscoach helpt je verder tijdens.
vacature
Wat is coaching en wat doet een coach? Coaching.nl.
Een 'gecertificeerde' coach kan een vorm van garantie zijn maar een certificaat zegt alleen maar dat de coach meestal slechts éénmalig is getoetst. Wat de coach daarna uitspookt wordt niet gecontroleerd. Het is derhalve raadzaam voor een coach te kiezen die zelf zeer regelmatig op de kwaliteit van diens werk wordt getoetst.
https://socialreturn.nu/social-return-info/
CoachingCompany - Groepspraktijk voor coaching en therapie.
Groepspraktijk voor coaching en therapie. Therapie en coaching. coaching en therapie. Onze coaches en psychotherapeuten voorzien wandelsessies, video-sessies of gesprekken in onze praktijk. We hechten veel belang aan de voorgeschreven maatregelen hieromtrent. Op die manier zorgen we graag voor elkaar.
vacature
Coaching Creative Consciousness Belgium.
Eerder dan aan de oppervlakte te blijven en de inhoud van het probleem te verkennen, gaat Consciousness Coaching recht naar de kern van de zaak om te werken met de context - het grotere plaatje, de patronen die ons gedrag bepalen.
goodmorningsales.be
Coaching Essentials Trainingen Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties Develop Quintessence Expert in HRM Expert in assessment center en people management Quintessence.
Deze training wordt verzorgd door ervaren trainers met bewezen track record in het begeleiden en coachen van organisaties in een bedrijfscontext. Leertraject van 2 maanden. Interactieve training 4 dagen. U krijgt diverse inzichten, oefent intensief en leert.: Wat coaching is en wat niet. De competenties van een goede coach en hierin groeien.
mediation arbeidsconflict
Individuele coaching in organisaties Hura.
Individuele coaching is een krachtige methodiek om de talenten, het potentieel en de valkuilen van jouw medewerkers tot ontwikkeling te brengen. Het is gericht op het beter functioneren en presteren in de werkomgeving. De themas waarrond we coachen kunnen zeer uiteenlopend zijn.
personal training of personal coaching
Loopbaan Coach KernTalenten Hoogstraten BINC Coaching.
'Het' is mijn missie om mensen hun talenten en authentieke blauwdruk te laten be leven zodat ze hun pure zelf en potentieel ten volle herinneren en stappen zetten naar een leven en werk dat bij hen past. Let's' light up this world together '.' Hoe werkt BINC. BINC COACHING Quadra nv.
training coaching
Coaching en loopbaanbegeleiding in Gent - Li Coaching.
Zo gaat coaching in zijn werk. Bel 0476 32 22 58 of mail naar info@licoaching.be. Of lees de veelgestelde vragen pagina voor een snel antwoord. Stuur een mailtje naar lidewei@licoaching.be. Momenteel is er wachttijd voor begeleiding. We maken kennis met elkaar, bespreken jouw doel en voor de coaching. We bekijken of we samen een coachingstraject rond jouw doelen kunnen starten. Ik coach jou in jouw doelen: we verkennen ze, stellen grote en kleine tussendoelen, gaan brainstormen, verkennen obstakels en hulpbronnen, plannen en ACTIE! Tijdens dit proces krijg je veel feedback en zicht op je sterktes en valkuilen. We werken in sessies van 2u 190 euro/sessie zodat je snel vooruitgang maakt. Je kan telkens zelf online je vervolgsessies boeken, op een moment dat past voor jou. Mail of bel me of stel je vragen via het contactformulier. Ik contacteer je binnen 3 werkdagen. Vermeld gerust of je liefst per mail of telefoon wilt gecontacteerd worden. Soort coaching Soort coaching loopbaanbegeleiding met loopbaancheque coaching van ondernemers met autisme/ad h d loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheque life coaching stress- en burn out coaching autisme/adhd coaching andere omschrijf in het vraag veld. 0476 32 22 58. Robert Rinskopflaan 36 9050 Gentbrugge postadres of Herderstraat 1A 9000 Gent.
coaching
Coaching Poolstok jobs.
Of wil je bepaalde competenties bij je medewerkers beter ontwikkelen? Poolstok is er voor je bij het begeleiden van teams of individuen, zowel op het niveau van de medewerker als van de manager. Een ding is zeker: professionele coaching gebeurt steeds op maat, in functie van de situatie en de eigenheid van de organisatie.

Contacteer ons